Skip to content

Tipar

Trend New Communication

Despre

Tiparul offset

Utilizeaza sistemul CMYK, prelucrarea celor patru culori de baza necesare procesarii imaginii in tipar facandu-se pe baza principiului rasterizarii. Un mare avantaj al tiparului offset este ca acesta lucreaza si cu culorile de tip PANTONE si nu doar in 4 culori (CMYK) precum imprimantele digitale.

Tiparul digital permite realizarea tipariturilor foarte rapid si direct de pe computer, fara a mai fi nevoie de realizarea de placi tipografice sau de timp pentru montarea lor pe masini. Tiparul digital este raspunsul la industria tipografica, ce vine cu avantajul competitiv al rapiditatii la cerintele unei piete care impune termene de livrare din ce in ce mai scurte. Este un tipar pentru print rapid, de calitate, alb-negru sau color, la o calitate si un pret rezonabil, pentru tiraje mici.

Materiale promotionale

Tiparul offset este cel mai des intalnit

Și poate fi realizat pe masini de tipar plane (in coala) sau pe masini de tipar rotative (in bobina). Pe masinile plane se realizeaza tiraje mici si medii la standarde de calitate exceptionale, iar pe masini rotative se realizeaza tiraje mari si foarte mari pentru lucrari gen reviste, ziare, carti sau alte publicatii comerciale.

Roll-up

Roll-up

Roll-up

Roll-up

Roll-up

Roll-up

Roll-up

Roll-up

Portfoliu

Roll-up2_740x555px
Roll-up_740x555px
Pop-up_300x200
Roll-up1_740x555px
signalistica
Stopper1_740x555

Contact

Lasă-ne un mesaj

Nu fiți timid. Trimiteți-ne orice. Recomandări bune sau critici serioase, le acceptăm.