Bloc notes, Foi antet

8. Blocnotes 2

Bloc notes-urile sunt produse cu destinatie multipla, fiind folosite atat ca si consumabile pentru birou, dar si ca materiale publicitare sau promotionale pentru clienti.

Notes-ul personalizat sau caietul de notite este extrem de utilizat in cadrul conferintelor sau seminariilor fiind oferit participantilor, de cele mai multe ori, alaturi de mapa de prezentare. Intr-un asemenea context, bloc notes-urile sunt extrem de utile si ar trebui sa nu lipseasca.

8. Blocnotes 1

Bloc notes-urile pot fi tiparite in format A5 sau A6, insa dimensiunea difera in functie de solicitarile clientului. Notes-ul clasic e legat prin spira metalica, insa, in functie de numarul de pagini din interior, putem realiza si brosarea acestora.

In cazul bloc notes-urilor, coperta poate fi plastifiata mat sau lucios, lacuita UV sau lacuita UV selectiv.
Hartia din interior este de regula hartie offset de 80 sau 90 g, care poate fi alba sau personalizata.

12. Foi cu antet 1

Foile cu antet impreuna cu cartile de vizita si mapele de prezentare sunt produse de identitate ale companiei dumneavoastra asa ca aspectul lor este extrem de important. Astfel, cu un design inspirat si cu o calitate ireprosabila a printului, puteti aduce un plus de valoare si interes produselor si serviciilor oferite.

Asezarea si designul intr-un mod profesionist al antetului pot schimba complet aspectul foii cu antet, cat si imaginea companiei.

12. Foi cu antet 2

Foile cu antet reprezinta o metoda eleganta de a va face compania remarcata in randul potentialilor clienti.

Ca si caracteristici, marea majoritate a foilor cu antet au dimensiunea 210 x 297 mm, pot fi printate pe hartie offset de minim 80 gmp sau diferite tipuri de cartoane lucioase sau mate.